top of page

SÅ‚odki StóÅ‚: Najmodniejsze Tajniki Sezonu

 Ucz siÄ™ w praktyczny sposób

 

Gubisz siÄ™ w natÅ‚oku przepisów, e-booków i porad cukierniczych dostÄ™pnych w internecie?
Napotykasz wiele sprzecznych informacji?
Nie masz czasu na sprawdzanie i dopracowywanie własnych receptur?
Chcesz być na bieżąco z trendami cukierniczymi?
A może jesteś początkujący/a i szukasz kompleksowego szkolenia od A do Z?

 TO SZKOLENIE JEST DLA CIEBIE!
Przygotuj siÄ™ na intensywne dwa dni z efektem WOW!

 

Nasze szkolenia sÄ… prowadzone z myÅ›lÄ… o osobach, które chcÄ… nie tylko rozwijać swoje umiejÄ™tnoÅ›ci, ale także zrozumieć, jak przekÅ‚adać wiedzÄ™ na realia pracy – zarówno w profesjonalnej pracowni, jak i domowych warunkach 

 

Czego siÄ™ nauczysz?

 Przygotujemy od podstaw kilka pysznych i nowoczesnych deserów.
Każdy uczestnik otrzyma e-book z dodatkowymi przepisami – wiele innych, sprawdzonych i niezawodnych deserów z naszych 2 pierwszych edycji szkoleniowych.
Poznasz uniwersalne przepisy, na bazie których wzbogacisz swojÄ… ofertÄ™ o nawet KILKANAÅšCIE różnych deserów!

 

 Szkolenie skÅ‚ada siÄ™ z DZIEWIĘCIU obszernych i rozbudowanych moduÅ‚ów:

  1. Ciasto parzone bez tajemnic – różne formy wypieku, nadzienia i sposoby podania. Poznasz m.in. ciasto na ptysie i eklery.

  2. Niezawodne ciasto kruche – do tartaletek, dużych tart a także tortów typu number cake, aż po ciasteczka do monoporcji i dekoracje.

  3. Beza Pavlova – sprawdzony przepis na idealnÄ… bezÄ™: chrupiÄ…cÄ… z zewnÄ…trz i miÄ™kkÄ… w Å›rodku. Do tego propozycje nadzieÅ„ i kremów do dekoracji

  4. Monoporcje musowe od A do Z – różnorodność nadzieÅ„ i form. Tajniki skÅ‚adania, przygotowywania nadzieÅ„, zaskakujÄ…cych połączeÅ„ smakowych oraz efektownych dekoracji, np. zamszu. lub glazury.

  5. Makaroniki - zobacz, jakie to proste! Krok po kroku pokażemy Ci, jak je przygotować i efektownie podać.

 BONUS:
   6. Jak planować pracÄ™ przy sÅ‚odkim stole, by zachować równowagÄ™ miÄ™dzy precyzjÄ… a efektywnoÅ›ciÄ….
   7. Wskazówki dotyczÄ…ce doboru skÅ‚adników – jak znaleźć produkty, które łączÄ… wysokÄ… jakość z odpowiednim kosztem, pozwalajÄ…c na utrzymanie balansu miÄ™dzy foodcostem a wysokÄ… jakoÅ›ciÄ….
  8. Jak zorganizować i zaprezentować sÅ‚odki stóÅ‚, by wyróżnić siÄ™ na rynku i zachwycić Klientów i GoÅ›ci – nauka aranżacji sÅ‚odkich stoÅ‚ów.
   9. Praktyczne wskazówki dotyczÄ…ce wyceny, które umożliwiÄ… realizowanie pasji w sposób opÅ‚acalny i dobrze zaplanowany.

 

 Informacje organizacyjne

 Czas trwania: 1 dzieÅ„, od 9:00 do okoÅ‚o 18:00
Cena PROMOCYJNA w ELBLĄGU: 1000 zł (w cenie obiad i bufet kawowy każdego dnia).
Przy zapisie na DWA szkolenia na raz (sÅ‚odki stóÅ‚ + torty): RABAT 10% na taÅ„sze szkolenie 
Nowość: Możliwość rozłożenia płatności na raty 0%.
Potwierdzenie zapisu: Akceptacja regulaminu i wpłata zadatku w wysokości 400 zł.
Możliwość finansowania szkoleÅ„ ze Å›rodków RIS i BUR! Dofinansowania

 

 Każdy uczestnik otrzyma:

  • E-book z wieloma dodatkowymi przepisami (m.in. cake pops, ice pops, serniczki, brownie, cupcake i wiele innych sprawdzonych przez lata). 

  • Certyfikat ukoÅ„czenia szkolenia.

  • Kody rabatowe do zaprzyjaźnionych sklepów cukierniczych.

  • DostÄ™p do grupy Whatsapp z innymi uczestnikami.

 

Zapraszamy do wspólnego tworzenia sÅ‚odkich dzieÅ‚! 
Zapisy poprzez wiadomość Facebook Messenger 

bottom of page