SÅ‚odki StóÅ‚: Najmodniejsze Tajniki Sezonu
Ucz siÄ™ w praktyczny sposób
Gubisz siÄ™ w natÅ‚oku przepisów, e-booków i porad cukierniczych dostÄ™pnych w internecie?
Napotykasz wiele sprzecznych informacji?
Nie masz czasu na sprawdzanie i dopracowywanie własnych receptur?
Chcesz być na bieżąco z trendami cukierniczymi?
A może jesteś początkujący/a i szukasz kompleksowego szkolenia od A do Z?
TO SZKOLENIE JEST DLA CIEBIE!
Przygotuj siÄ™ na intensywne dwa dni z efektem WOW!
Nasze szkolenia sÄ… prowadzone z myÅ›lÄ… o osobach, które chcÄ… nie tylko rozwijać swoje umiejÄ™tnoÅ›ci, ale także zrozumieć, jak przekÅ‚adać wiedzÄ™ na realia pracy – zarówno w profesjonalnej pracowni, jak i domowych warunkach
Czego siÄ™ nauczysz?
Przygotujemy od podstaw kilka pysznych i nowoczesnych deserów.
Każdy uczestnik otrzyma e-book z dodatkowymi przepisami – wiele innych, sprawdzonych i niezawodnych deserów z naszych 2 pierwszych edycji szkoleniowych.
Poznasz uniwersalne przepisy, na bazie których wzbogacisz swojÄ… ofertÄ™ o nawet KILKANAÅšCIE różnych deserów!
Szkolenie skÅ‚ada siÄ™ z DZIEWIĘCIU obszernych i rozbudowanych moduÅ‚ów:
-
Ciasto parzone bez tajemnic – różne formy wypieku, nadzienia i sposoby podania. Poznasz m.in. ciasto na ptysie i eklery.
-
Niezawodne ciasto kruche – do tartaletek, dużych tart a także tortów typu number cake, aż po ciasteczka do monoporcji i dekoracje.
-
Beza Pavlova – sprawdzony przepis na idealnÄ… bezÄ™: chrupiÄ…cÄ… z zewnÄ…trz i miÄ™kkÄ… w Å›rodku. Do tego propozycje nadzieÅ„ i kremów do dekoracji
-
Monoporcje musowe od A do Z – różnorodność nadzieÅ„ i form. Tajniki skÅ‚adania, przygotowywania nadzieÅ„, zaskakujÄ…cych połączeÅ„ smakowych oraz efektownych dekoracji, np. zamszu. lub glazury.
-
Makaroniki - zobacz, jakie to proste! Krok po kroku pokażemy Ci, jak je przygotować i efektownie podać.
BONUS:
6. Jak planować pracÄ™ przy sÅ‚odkim stole, by zachować równowagÄ™ miÄ™dzy precyzjÄ… a efektywnoÅ›ciÄ….
7. Wskazówki dotyczÄ…ce doboru skÅ‚adników – jak znaleźć produkty, które łączÄ… wysokÄ… jakość z odpowiednim kosztem, pozwalajÄ…c na utrzymanie balansu miÄ™dzy foodcostem a wysokÄ… jakoÅ›ciÄ….
8. Jak zorganizować i zaprezentować sÅ‚odki stóÅ‚, by wyróżnić siÄ™ na rynku i zachwycić Klientów i GoÅ›ci – nauka aranżacji sÅ‚odkich stoÅ‚ów.
9. Praktyczne wskazówki dotyczÄ…ce wyceny, które umożliwiÄ… realizowanie pasji w sposób opÅ‚acalny i dobrze zaplanowany.
Informacje organizacyjne
Czas trwania: 1 dzień, od 9:00 do około 18:00
Cena PROMOCYJNA w ELBLĄGU: 1000 zł (w cenie obiad i bufet kawowy każdego dnia).
Przy zapisie na DWA szkolenia na raz (sÅ‚odki stóÅ‚ + torty): RABAT 10% na taÅ„sze szkolenie
Nowość: Możliwość rozłożenia płatności na raty 0%.
Potwierdzenie zapisu: Akceptacja regulaminu i wpłata zadatku w wysokości 400 zł.
Możliwość finansowania szkoleÅ„ ze Å›rodków RIS i BUR! Dofinansowania
Każdy uczestnik otrzyma:
-
E-book z wieloma dodatkowymi przepisami (m.in. cake pops, ice pops, serniczki, brownie, cupcake i wiele innych sprawdzonych przez lata).
-
Certyfikat ukończenia szkolenia.
-
Kody rabatowe do zaprzyjaźnionych sklepów cukierniczych.
-
Dostęp do grupy Whatsapp z innymi uczestnikami.
Zapraszamy do wspólnego tworzenia sÅ‚odkich dzieÅ‚!
Zapisy poprzez wiadomość Facebook Messenger