CIASTA TRADYCYJNE
Kochacie klasykę smaku? My też!
Uraczcie swoich Gości przepysznymi, domowymi ciastami na bazie naturalnych składników!
MENU CIAST
rozmiar ciasta: 22 cm x 33 xm
1. Szarlotka z migdałową kruszonką - jabłka prażone w miodzie i cynamonie/ maślana, chrupiąca kruszonka z mielonymi migdałami:
200 zł
2. Sernik nowojorski - aksamitny sernik z wanilią Bourbon i skórką z cytrusów / spód z kruszonych ciasteczek owsianych z masłem / rozety z kremu waniliowego:
200 zł
3. Brownie z malinami - wilgotne, intensywnie czekoladowe brownie na bazie deserowej belgijskiej czekolady, zapieczone z malinami / rozety z kremu:
200 zł
4. Rafaello - aksamitny krem kokosowo-migdałowy na bazie domowego budyniu z żółtkami / delikatny krem śmietankowy/ wilgotny biszkopt bezowy dacquoise z kokosem:
240zł
5. Sernik Puszysty: puszysty sernik na bazie mielonego twarogu /kakaowy spód/ polewa karmelowa / prażone orzeszki:
240 zł
6. Sernik z Brzoskwiniami: delikatny sernik zapieczony z kawałkami brzoskwiń/ spód z maślanego, kruchego ciasta/ cukier puder do dekoracji:
250 zł
7. Budyniowa Pianka: maślane kruche ciasto / delikatna budyniowa pianka zapiekana z malinami/ cukier puder:
220 zł
8. Malinowa Chmurka: intensywnie malinowa warstwa z galaretką/ maślany kruchy spód/ krem śmietankowy/ chrupiąca, delikatna beza:
240 zł
10. Porzeczkowiec: wilgotny, intensywnie kakaowy biszkopt / krem z serka Philadelphia/ konfitura z czarnych porzeczek/ krem śmietankowy:
240 zł
11. 3-Bit: domowy budyń waniliowy / maślane, zbożowe herbatniki/ kajmak / krem śmietankowy z mascarpone:
220 zł
MOŻLIWOŚĆ PRZYGOTOWANIA WIELU INNYCH WYPIEKÓW SPOZA POWYŻSZEJ OFERTY