top of page

Torty od A do Z + TORT Z ATRAPĄ

Ta usługa jest niedostępna. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać więcej informacji.

Szkolenie Stacjonarne

  • Zakończony
  • 2900 Brutto
  • Location 1

Opis usługi

Gubisz się w natłoku przepisów, e-booków i porad cukierniczych dostępnych w internecie? Napotykasz wiele sprzecznych informacji? Nie masz czasu na sprawdzanie i dopracowywanie własnych receptur? Chcesz być na bieżąco z trendami cukierniczymi? A może jesteś początkujący/a i szukasz kompleksowego szkolenia od A do Z? TO SZKOLENIE JEST DLA CIEBIE! Przygotuj się na intensywne dwa dni z efektem WOW! …………………………………….. PLAN SZKOLENIA: 1. Tort 6-cio piętrowy, czyli: jak złożyć, otynkować na kancik, spiętrować i nawet przewieźć W CAŁOŚCI! + Uwaga! NASZ HIT I NOWOŚĆ! Krem do tynkowania BIAŁY, bez dodatku bieli, fioletu i ubijana masła na puch!!! 2. Tort 6-cio piętrowy NA ATRAPACH, czyli: jak wykonać duży tort na małe przyjęcia, łącząc atrapy z prawdziwym tortem ORAZ jak przygotować tort na ogromne przyjęcia i na co zwrócić uwagę + DEKORACJA KWIATOWĄ OBRĘCZĄ: gdzie kupić obręcz i jak ją samodzielnie udekorować 3. Tort z formy silikonowej w polewie mirror glaze, czyli: przepis na niezawodną polewę lustrzaną, oblewanie tortu kilkoma kolorami, praca z formami silikonowmi 4. Tort 3D! - (w wersji smakowej wegańskiej), czyli: jeśli podobał Ci się trend na tort w kształcie bomby, ta wersja również Cię zachwyci! Będziemy temperować czekoladę i tworzyć chrupiącą skorupkę w kształcie serca, wypełnioną tortem i pokrytą zamszem czekoladowym. ………………………………………….. Podczas dwóch, intensywnych dni, skupimy się na 3 najważniejszych aspektach: 1. PRODUKCJA 2. DEKORACJA 3. WYCENA CO TO OZNACZA? - nauczysz się solidnych podstaw cukiernictwa lub usystematyzujesz swoją wiedzę - poznasz nowoczesne i najmodniejsze techniki dekoracji - poznasz naszą sprawdzoną technikę tynkowania na kancik! - nauczysz się, jak dobierać i pracować z wysokiej jakości produktami i wyceniać torty zarówno MAŁE i DUŻE tak, aby jednocześnie nie zbankrutować - pobudzimy Twoją kreatywność w dobieraniu smaków tak, aby wyróżnić się wśród konkurencji - dowiesz się, jak przygotowywać torty dla klientów z wykluczeniem produktów i na co zwracać uwagę (vegan, bez glutenu, bez cukru, bez laktozy) - podzielimy się swoim doświadczeniem i odpowiemy na każde pytanie, między innymi: „Które biszkopty są lepsze: klasyczne czy tłuszczowe? Nasączać czy nie? WSPORNIK przez środek: TAK czy NIE? Czy krem do tortu z mascarpone to faux pas? Nauczymy Cię, jak zrobić nasz sprawdzony krem oraz – dla fanów bardziej piankowych konsystencji - jak przygotować MUS z mascarpone!


Dane kontaktowe


bottom of page